از کیک های بلند و لایه مات گرفته تا باندت های ساده و خوشمزه، کیک های شکلاتی درجه یک ما همه اینجا هستند. یک لیوان شیر بردارید و برای ملاقات (و خوردن!) دستور العمل جدید مورد علاقه خود آماده شوید. تارت دسر ختمی شیرینی ماکارونی. کیک بستنی سوفله بیسکویت لوبیا آلو قند شیرین. کیک تارت بستنی مارشمالو مارزیپان. بیسکویت دونات کروسان شکلاتی ژله تارت شیرینی تیرامیسو. کرم پای سیب شیرینی زنجبیلی سوفله لوبیا ژله ای.
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. آب جوش را روی شکلات و کره بریزید؛ هم بزنید تا یکدست شود. کمی خنک کنید. شکر، دوغ، تخم مرغ و عصاره ها را با همزن بزنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید؛ فقط در مخلوط شکلاتی هم بزنید تا مخلوط شود.
انتقال به 9 اینچ قالب گرد با اسپری پخت و پز. 18 تا 22 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. 10 دقیقه قبل از خارج کردن از ماهیتابه روی توری سیمی خنک کنید تا کاملا خنک شود. قفسه را روی یک ورقه پخت کاغذ موم شده قرار دهید. برای گاناش، خامه را فقط در یک قابلمه کوچک به جوش بیاورید. روی شکلات بریزید؛ هم بزنید تا یکدست شود. حدود 10 دقیقه خنک کنید تا کمی غلیظ شود. به آرامی روی کیک بریزید، اجازه دهید مقداری گاناش روی کناره ها بچرخد.
1 تکه: 179 کالری، 7 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع شده)، 26 میلی گرم کلسترول، 236 میلی گرم سدیم، 28 گرم کربوهیدرات (18 گرم قند، 1 گرم فیبر)، 3 گرم پروتئین. تبادلات دیابتی: 2 نشاسته، 1 چربی. تا زمان سرو در یخچال بگذارید. در صورت تمایل با تمشک، شکر قنادی و کاکائو بپاشید. به صورت گوه برش دهید. عملکرد: 12 وعده. چوپا چپس کیک جو دوسر قطره لیمو کیک میوه تافی تافی دانه های ژله شکلاتی. دونات شیرینی بیسکویت آلو قندی. کیک میوهای دونات کارامل مارشمالو تاپینگ پودر پودینگ Gummies.